top of page
Rhe-set yoga pose forward bend ankle hip work

Geluk als bedrijfsmodel

"Geven en ontvangen vanuit vrijheid voelt als leven in eenheid"
Waarom geef ik Rhe-set sessies op donatie basis

De sessies op donatie basis aanbieden voelt voor mij als het dichts bij mijzelf. De natuur geeft ook vanuit vrijheid. Ik geloof in een wereld waarin iedereen gelijke toegang heeft tot iig alle essentiële levens-behoeftes en preventieve zelf zorg (dagelijkse hygiëne). Ik ben van mening dat dit niet afhankelijk mag zijn van je inkomen. Dat wat we hebben met elkaar in balans uitwisselen voelt voor mij als de natuurlijkste essentie van samenleven. Ik nodig jou uit om in te voelen wat je ontvangt door de sessies en uitwisseling met mij en te geven in balans met je eigen mogelijkheden

Door op donatie basis te werken kan ik mijn steentje bijdragen en deze mogelijkheid van samenleven, waarin ik mij prettiger voel, nu laten ervaren.

plans
Geef vrij, voor jezelf en anderen”
Give a Rhe-set

What does giving a donation mean?

Wat betekent doneren

Het geven van een donatie in plaats van het betalen van een vast bedrag is een proces op zichzelf. Het is nieuw voor de meesten van ons. Jij krijgt volledige controle over wat je wilt besteden aan jouw practice.

 

Via donatie basis betalen geeft een andere kijk op onze huidige wereld. Het concept; wat in sommige horeca gelegenheden wordt gehanteerd; reken een tweede kopje koffie af voor een ander, is je misschien wel bekend. Lees ook eens het concept solidaire betalingen en csa tuinen. Zo ben ik van mening dat alles en zeker een goede gezondheid voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Alleen samen kunnen we dit proces in gang zetten waardoor het vanzelf zal uitbreiden. 

“Open vrije ruimtes om samen te werken, aan jezelf”
Hoe bepaal je jou donatie

Ik wil je graag uitnodigen te voelen wat zelf zorg voor je betekent. Hoe belangrijk ben jij zelf? Durf je daarvoor tijd te nemen? Je donatie is wat de practice en uitwisseling met mij je geeft in balans met je eigen situatie.

 

Vind je het lastig om je donatie te bepalen dan kan onderstaande je misschien op weg helpen.

 

Wat neem je mee in je waarde bepaling

  • Als je net met de sessies begint, kun je niet inschatten wat het voor je zal doen, dus begin met een bedrag wat hierbij past voor jou.

  • Bepaal steeds opnieuw de waarde en neem zo controle terug. Voorkom zo slapende abonnement zoals bij de sportschool.

  • Wat geven de sessies en de uitwisseling met mij in je leven?

  • Welke voordelen ontvang je?

  • Hoe vaak maak je gebruik van de aangeboden sessies?

  • Hoe voelt de toegankelijkheid & hoeveelheid?

  • Wat geef je normaal uit voor een therapeutische behandeling?

  • Wat kost een gemiddelde les van een docente met rijke ervaring in een studio?

  • Hoe heb jij het financieel? Heb je ruimte om een (deel van een) les voor een ander te betalen?

 

Jouw donatie is dus niet een betaling voor wat is gegeven door mij. Je donatie laat zien wat je wenst te ontvangen voor en door jezelf. Het is een signaal in jezelf hoe belangrijk zelf zorg is voor jou. 

 

  • Natuurlijk mag je ook mijn investering in tijd,  opleidingen, kennis, aanwezigheid, etc meenemen in je waarde maar dat is dus niet je belangrijkste focus.

 

NOTE: Velen denken dat donatie staat voor geen belasting & btw betalen maar helaas is het tegengestelde het geval. Weet dat iedere donatie belast wordt met 21% btw en IB.

Kies je lidmaatschap via onderstaande link of geef een vrije donatie wanneer dat goed voelt! 

Stop nooit met leren van elkaar
bottom of page