top of page

zo 14 nov

|

Houten

Tension release (story cleansing) Rhe-set yoga & Adem

Connect deeply with yourself and the natural flow of life. Clearing and releasing the stored tension and stories allowing the body to work as gateway. Give yourself more freedom and space in the physical, emotional, mental and spiritual layers of your personal field.

De inschrijving is gesloten
Zie andere evenementen
Tension release (story cleansing) Rhe-set yoga & Adem
Tension release (story cleansing) Rhe-set yoga & Adem

Time & Location

14 nov 2021, 09:30 – 13:00 CET

Houten, Piazza 83, 3995 XL Houten, Nederland

About the Event

 

TENSION RELEASE (story cleansing) YOGA & ADEM

 

Wij, Rhea, Marijke en Maris nodigen je graag uit voor een heerlijke ochtend bij Tante Truus in Houten. Een super fijne plek en mogelijkheid om samen te zijn met anderen en echt tijd te nemen voor jezelf.

 

Je hebt geen Rhe-set, deze ochtend is voor iedereen!

 

Korte impressie van de ochtend

De 2,5 uur zal je meenemen op reis door alle lagen van jezelf fysiek, mentaal en spiritueel. Het is een constant herinneren, activeren en van je eigen genezingsvermogen. Het enige wat wij doen is nodig voor een veilige omgeving waarin je lichaam zich net als de natuur ont-doet van dat wat niet meer is, verandert en vernieuwd.

 

De sessie begint met veilige ondersteunde Rhe-set yogahoudingen die het lichaam zullen beginnen met de eerste lagen van spanning los te laten. Geleidelijk aan zullen de poses intenser worden zodat ook de diepere liggende spanningen aandacht krijgen. De gehele sessie zal worden ondersteund met adem werk van Marijke. Deze toevoeging geeft je een extra verdieping en voorstel om het uitvoeren te laten verlopen. We sluiten de sessie af met een zachte verbonden ademhaling.

 

Als je je inschrijft vul dan ajb het formulier in met je specifieke focus en eventuele vragen .

Jij bent het die beslist waar je je bewuste focus wilt plaatsen.

 

Hoe werkt het

Wij geven gratis, zodat ons werk voor iedereen beschikbaar is. Dit ochtend event wordt aangeboden op vrije donatie basis. Je kunt je donatie contant op de dag zelf en/of via de website QUICK GIFT . Jou donatie is de waarde die je geeft aan een ochtend voor jezelf, in relatie tot je persoonlijke situatie.

 

Stel een vriend van familielid voor:

Als je iemand mee wilt nemen, kun je meer tickets reserveren en een donatie doen. Vraag hen om de specifieke focus en vragen zelf in te vullen.

 

Conceptprogramma

09.30 Aankomst met koffie, thee en yummies

10.00 Aanvang sessie

13.00 lunch @Tante Truus (eigen kosten)

 

 

 

Tickets

  • Rhe-set training

    Ga direct naar je ticket om direct naar https://donate.rhe-set.nl/shop/quick-gift/ om een vrije donatie te geven. Je donatie met je gratis ticket is je officiële reservering. Je kunt na afloop je donatie altijd aanpassen via de Quick gift knop op de site.

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Share This Event

Rhe-set Re-flow Wellness-retraite

bottom of page