top of page

do 27 jun

|

Tenneville

SPECIAL Rhe-set OUTDOOR retreat

Deze co-gecreëerde retraite nodigt je uit en ondersteunt je op je reis terug naar je natuurlijke zijn. We zullen werken met de elementen van de natuur op een diepere laag van bewustzijn, zodat je veilig kunt openen en je kunt ont-doen van wat niet van jou is.

SPECIAL Rhe-set OUTDOOR retreat
SPECIAL Rhe-set OUTDOOR retreat

Time & Location

27 jun 2024, 15:00 – 30 jun 2024, 15:00

Tenneville, Wembay 9, 6972 Tenneville, België

About the Event

SPECIAL Rhe-set OUTDOOR retraite

"Laat de natuur je inspireren nog meer in jezelf te keren"


Wat kan dit Rhe-set retraite voor je betekenen?


Stap binnen in een buitengewone retraite-ervaring die zowel uniek als toegankelijk is voor iedereen, inclusief jou.

Samen met vijf uitzonderlijke meesters hebben we iets heel bijzonders gecreëerd... Een programma dat de deur opent naar groei en transformatie, ongeacht je achtergrond of ervaring.

De hoofdfocus ligt op transformatie naar meer van jezelf. De Rhe-set sessies en andere verrassende ervaringen zullen je daarbij ondersteunen terwijl je op een veilige en betekenisvolle manier naar binnen keert. Waar je nieuwe openingen en ruimte mag ervaren waarvan je misschien niet wist dat ze er waren!

***

We verblijven in een prachtige, huiselijke accommodatie (www.familiehuis.be) midden in de betoverend groene Ardennen, waar je kunt genieten van de rust en heerlijk gezond eten. Onze gastvrouw Abby zorgt voor evenwichtige, vegetarische maaltijden.

De Rhe-set sessies worden door mij gegeven in een schitterende yogazaal. Maaike en ik zullen je tijdens en na de sessies persoonlijk begeleiden en ondersteunen als er meer naar boven komt dan je alleen kunt dragen.

Ellen, een specialiste in klankschalen, zal ons vergezellen met haar helende live klankschaalfrequenties om bijkomende verdieping brengen. Daarbij zal ze inspelen op wat jij en de groep op dat moment het meest nodig heeft.

***

Naast de sessies en workshop bieden Ellen en Maaike hun ondersteuning en verdieping aan met hun specialisaties. Bij Ellen kun je terecht voor een klankschaalmassage terwijl Maaike je verrassende inzicht kan geven in jouw unieke blauwdruk via Human Design (Boek op voorhand!). Maaike helpt je ook om op een efficiënte manier vastgezette blokkades op te laten lossen via korte Re-flow sessies (kinetische therapie).

Ze bieden voor deze retraite extra voordelige tarieven en werken op minimum donatie. Meer uitleg over de workshops en de sessies die je vooraf of ter plaatse kunt boeken volgt later in deze tekst dus blijf lezen;).

***

Naast het intense 'binnenprogramma' gaan we ook naar buiten. We verkennen een prachtig natuurreservaat op een SUP (stand up paddle board) of in een kajak, samen met Roelian. Voel vrijheid en sereniteit terwijl je moeiteloos over het glinsterende oppervlak van het meer glijdt, de frisse lucht inademt en wordt omringd door de betoverende natuur. Deze harmonieuze combinatie van activiteit en ontspanning versterkt de verbinding met je innerlijke zelf op een andere manier, waardoor je nog dieper kunt zakken in je Rhe-set sessies en de helende effecten ervan kunt maximaliseren.


Water heeft nog meer magische mogelijkheden in petto... Zaterdag volgen we Maaike naar een andere prachtige plek aan stromend water. Daar laat ze je tijdens de Re-flow water workshop zien en ervaren hoe water je meer soeplesse kan brengen, niet alleen in je lijf maar ook in je innerlijke stroom van emoties. Zodat je stroom niet alleen ongeremder en helderder wordt maar het ook veel makkelijker wordt de dagdagelijkste uitdagingen te navigeren.

***

De rustige, natuurlijke en veilige omgeving, samen met de directe aanwezigheid van ons team, zorgen ervoor dat je hele systeem zich snel opent. De intensiteit van de sessies en de veilige ondersteuning gedurende 4 dagen zullen ervoor zorgen dat je niet alleen tijdens, maar ook na de retraite de transformatie zult ervaren.KORT SAMENGEVAT

- Ervaar hoe de Rhe-set sessies therapeutisch werken en op harmonieuze wijze ondersteuning bieden bij het verwerken van jouw verhaal/trauma.

- Voel hoe ze je lichaam stimuleren om te openen en te herstellen, waardoor het zijn natuurlijke mobiliteit en bewegingsvrijheid kan terugkrijgen en behouden.

- Herinner jezelf hoe het voelt om je zenuwstelsel te laten overschakelen naar ontspanning, waardoor trauma de ruimte krijgt om te transformeren en het zelfhelende vermogen wordt geactiveerd.

- Verbind je met gelijkgestemden en voel de steun van het samenzijn. Wie weet hou je er wel heel fijne vriendschappen aan over...

- Het stopt niet na de retraite zelf. Je legt tijdens onze 4 dagen samen een stevige basis voor een continue practice. Daarnaast kan je nog zoveel meer voordelen ondervinden zoals pijnvermindering, betere nachtrust, scherpere mentale focus en meer energie.

***

Voor de ervaren Rhe-setters geef ik graag de mogelijkheid te ervaren wat het is om met 2 gewichts-/zandzakken te werken. Begin zo in een veilige omgeving zodat er geen overdruk op je lijf komt. Als je begrijpt hoe je ze veilig kunt inzetten, kun je ze ook online en tijdens je persoonlijke practive gebruiken. Je dient ze zelf te bestellen en te vullen. Het beste is om dit met rijst/speelzand te doen. Gebruik binnenin plastic zakken en vul ze tot max 3 kg.

Link om ze aan te schaffen: https://www.yogini.nl/yoga-gewichtzak-nebban


Jij bent heel erg welkom op deze bijzondere reis naar zelfontdekking en transformatie!

***PRIJZEN

Eénpersoonskamer (gedeeld sanitair) 725 euro

Tweepersoonskamer met eigen badkamer (gedeeld toilet) 675 euro

Wil je met je eigen camper komen neem dan even contact met ons op voor een speciale prijs

*Laat het weten als je een kamer met iemand wilt delen, vooral als je niet samen boekt


Kortingen

Gebruik de couponcode tijdens je boeking

Ontvang 10% korting als je in 2023 of 2024 al mee bent geweest op een live retraite (code: NOGEENKEER)

Ontvang 10% korting als je met 2 personen tegelijk boekt (code: 2IN10)

Ontvang 5% korting als je voor 5 mei boekt (code: VROEGEVOGEL)

~De kortingen zijn niet accumuleerbaar~


Prijs inbegrepen:

 • 4 dagen / 3 nachten
 • Volpension met vegetarische, voornamelijk biologische keuken (Indien je speciale dieetwensen hebt, geef dit dan door bij je reservering)
 • Thee, koffie, water, fruit en kleine snacks
 • Beddengoed
 • Ongeveer 15 uur Rheset-sessies
 • Klankschalen ondersteuning
 • Klank bad
 • Re-flow workshop
 • SUP/ Kayak

Extra's (op minimale donatie)

Niet inbegrepen in de prijs:

 • Handdoeken
 • Reiskosten
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Extra consumpties

***


EXTRA INFORMATIE


RE-FLOW WATER WORKSHOP

Meer vloeibaarheid in je lijf en leven

Leer en ervaar samen met Maaike Deketele hoe water meer soeplesse kan brengen. Niet alleen in je lijf maar ook in je innerlijke stroom van gevoelens en energie. Dit zal je helpen om met meer vrijheid en helderheid de dagelijkse uitdagingen te navigeren.

Tijdens deze workshop zullen we:

 • De verborgen werking van water in ons lijf ontdekken.
 • Ervaren hoe beweging water (en ons lijf) beïnvloedt.
 • De connectie tussen water en bewustzijn verkennen.
 • Een dieper inzicht krijgen in de relatie tussen water en emoties.
 • Letterlijk waarnemen hoe bevroren water onze omgeving weerspiegelt.
 • Onze band met water verdiepen.
 • En nog veel meer...

Dit alles door het observeren van water in de vrije natuur (vlak voor onze neus!). Je zal een dieper begrip van water ontwikkelen en kunnen proeven van enkele mogelijkheden waarop water ook jouw leven kan verrijken. Op een eenvoudige maar krachtige manier.

Water zal nooit meer hetzelfde zijn...


***


SOUNDHEALING SESSIE

De helende klanken van de klankschalen zorgen voor een diepe ontspanning. Laat alles even los en laat je meevoeren met de harmonische klank en trilling van de schalen. Lichaam en geest krijgen de kans om diep te ontspannen en zo kom je meer in contact met de heelheid in jezelf. De sessie wordt gegeven door Ellen Koot.


***


KLANKSCHALEN ONDERSTEUNING

Tijdens een aantal Rhe-set sessies zal Ellen haar klankschalen inzetten ter ondersteuning en verdieping. Aan het einde van de sessies zal er dan afgesloten worden met een klankbad waarin je een nog diepere ontspanning zult ervaren.


***


SUP/KAYAK ERVARING

SUP komt van Stand Up Paddling en is wereldwijd de snelst groeiende watersport. Het is een heerlijke combinatie van ontspanning en inspanning midden in de Ardense natuur. Mocht je niet willen Suppen dan kunnen we je ook een kayak aanbieden. Meer informatie en indrukken vind je op de pagina van Roelian.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HUMAN DESIGN


LET OP: schrijf je via onderstaande link op voorhand in bij Maaike Deketele!


Human Design is een diepgaand systeem dat je in je kracht kan brengen door inzicht te bieden in wie je bent, wie anderen zijn en wat er gebeurt in relaties. Het is als de handleiding die je nooit kreeg toen je geboren werd, de blauwdruk van jouw bestaan. Het benadrukt jouw uniciteit op een tastbare manier, tot in de kleinste details van wie je bent. Dit inzicht kan veel opluchting en herkenning brengen en biedt aanvullende inzichten in jouw missie hier op aarde.

Het biedt aanwijzingen om betrouwbare beslissingen te nemen vanuit jouw unieke innerlijke kompas, waardoor je minder weerstand ervaart en meer in de flow komt.

Met behulp van jouw persoonlijke geprinte verslag van meer dan 30 pagina's worden alle basiselementen van jouw unieke design uitvoerig beschreven. Tijdens de bijbehorende coachingsessie kijken we samen naar de vragen die op dit moment het meest spelen in je leven en vinden we via jouw Human Design antwoorden.

Inbegrepen: persoonlijk verslag van 30+ pagina’s + coaching sessie van 1u


Minimale donatie 80 euro

Wil je graag dat Maaike je Human design met je bekijkt vraag dit dan ajb op voorhand aan via onderstaande link.

Meer info en inschrijving: www.maaikedeketele.be/rhe-set-humandesign


***


RE-FLOW

Re-flow van bestaande blokkades

Er is iets dat de natuurlijke stroom in jouw leven blokkeert. Je verlangt naar meer inzicht en wil de kern van deze blokkade aanpakken. Via kinesiologie kan ik toegang krijgen tot jouw onderbewuste en ontdekken wat de belangrijkste obstakels zijn. Vastgezette emoties, die uiteindelijk tot verstoringen in je lichaam kunnen leiden, kan ik snel en definitief laten transformeren.


Persoonlijke sessie van 30 min ter plekke aan te vragen bij Maaike Deketele

Minimale donatie 25 euro


***


KLANKSCHALEN MASSAGE

Laat je meevoeren op de klanken van Ellen haar schalen en ondervind hoe je nog dieper kunt ontspannen.

Dit is een zeer werkzame ontspanningsmethode en is goed inzetbaar bij stressbeheersing. Door de diepe ontspanning ben je in staat spierspanningen, energieblokkades, stress en problemen los te laten. Je lichaam komt weer in harmonie, je wordt als het ware weer in balans gebracht.

Het menselijke lichaam is een levend geheel van trillingen en golfbewegingen. Een gezond orgaan is “goed afgestemd”. Dat wil zeggen: het trilt zuiver in zijn eigen frequentie. Bij een ziek orgaan is deze eigen frequentie verstoord. Een klankschaal roept een herinnering aan de oorspronkelijke harmonische frequentie op en stimuleert het lichaam om, eerst meetrillend in de frequenties van de schaal en daarna ook zelfstandig, de eigen harmonische frequenties terug te vinden. Aangespoord en meegenomen door de krachtige trillingen van de klankschaal, krijgt het lichaam de mogelijkheid om zich weer in te schakelen op zijn eigen, onverstoorde, trillingsgetallen.

Ellen volgt tijdens de massage haar intuïtie en de de Peter Hess methode.


Persoonlijke sessie van 30 min ter plekke aan te vragen bij Ellen Koot

Minimale donatie 25 euro

Schedule


 • 1 uur

  Aankomst met soep, thee en koffie

  Wembay 9, B-6970 Tenneville

 • 1 uur 30 minuten

  Opening Rhe-set sessie (1,5 uur)

  Rhe-set Shala
Nog 37 items beschikbaar

Tickets

 • 1 pers kamer, gedeeld sanitair

  Beschikbaar Twee zolderkamers met wasbak Twee kamers op eerste etage

  € 725,00
  Btw: Btw inbegrepen
 • 2 pers kamer met sanitair

  Prive badkamer gedeelde toilet

  € 675,00
  Btw: Btw inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Share This Event

Foto Impressie

bottom of page