top of page

ma 25 sep

|

Houten

Rhe-set XL session @Tante Truus

FOCUS; Reprogram by calming your nerves system

De inschrijving is gesloten
Zie andere evenementen
Rhe-set XL session @Tante Truus
Rhe-set XL session @Tante Truus

Time & Location

25 sep 2023, 19:00 – 21:30

Houten, Piazza 83, 3995 XL Houten, Netherlands

About the Event

Rhe-set yourself evening xl-session @Tante Truus

Lieve jij,

Na het succes van gisteren avond (mma dag 11 sept) met 20 mooie mensen bij TanteTruus heb ik besloten er gewoon nog een te geven. Ik weet dat er meerdere van jullie deze keer niet in de gelegenheid waren en hoop dat 25 september beter past, maar je bent natuurlijk ook welkom als je er gisteren ook bij was.

Het concept blijft hetzelfde maar de sessie is natuurlijk heel anders. Ik nodig je dus uit op om op vrije donatie op maandag avond 25 september van 19.00-21.30 uur bij Tante Truus kitchen je mat uit te rollen.

Ook deze XL sessie is voor iedereen toegankelijk dus,....spread the news! Er zijn beperkte plaatsen dus zoals altijd, twijfel niet te lang;)

Ik vraag je voor 5€ op mijn website een matje te reserveren en na de sessie je aanvullende donatie cash in mijn hoedje te gooien. Check goed met jezelf in wat je het waard vind (wat doet het voor jou 2 uur lang met jezelf te zijn) Zoals velen weten hang ik liever geen prijskaartje aan de avond omdat ik het voor iedereen toegankelijk wil houden en het een mooi proces vind ieder voor zichzelf te laten bepalen wat self care voor waarde heeft.

De sessie start ik om 19.15 maar kom vooral vanaf 18.45 uur gezellig een kopje thee drinken en bij kletsen. Als je nieuw bent voor mij en de sessies is het handig er rond 18.45 uur te zijn om zo ook kennis te kunnen maken voor we de mat opgaan. De sessie duurt tot ongeveer 21.15.

Hoop je snel live te mogen ont-moeten om je vragen te beantwoorden, je practice te kunnen verdiepen en jezelf te ervaren in een heel andere setting.

Wil je meer weten over de Rhe-set sessies neem dan eens een kijkje op mijn website en heb je vragen dan kun je mij heel makkelijk via mail bereiken.

Mocht je een matje gereserveerd hebben en toch niet kunnen komen laat het dan ajb op tijd weten zodat iemand anders kan komen genieten van zichzelf.

Tot snel op je mat

Lfs Rhea

Tickets

  • Rhe-set xl, minimum donatie

    Minimale donatie €5,- Aanvullende donatie graag cash na afloop van het event

    € 5,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Share This Event

Rhe-set Re-flow Wellness-retraite

bottom of page