top of page

vr 18 feb

|

Lekkum

RhE-SET SPECIAL

Rhe-set yoga sessions, ademwerk, stembevrijding, klankschalen concert cranio sacraal, reiki treatments en klankschalen behandelingen, bio-vegetarisch eten, kleine wellness & live music @my home Pacha Mama with an amazing professional team.

Inschrijving is gesloten
Andere evenementen bekijken
RhE-SET SPECIAL
RhE-SET SPECIAL

Time & Location

18 feb 2022, 17:00 – 20 feb 2022, 15:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Netherlands

About the Event

LEES DEZE INFORMATIE ZORGVULDIG DOOR!

 

Neem bij vragen contact met mij op via mail: info@rhe-set.nl

 

Wanneer: 18-20 februari 2022 (vrijdag-zondag)

Waar: Spiritueel centrum & my home Pacha Mama, Lekkum

Wat: Rhe-set Special, tension release met inspirerende en verdiepende Rhe-set yoga en verbonden adem sessies, workshop stem bevrijding, klankschalen concert, live muziek, therapeutische behandelingen en een biologisch vegetarisch keuken.

Voor wie: Dit retreat is voor iedereen die kennis wil maken of wil verdiepen met therapeutisch lichaamswerk. Ervaring is niet nodig.

Verblijf: volpension met kleine wellness en vegetarisch biologische keuken

Tarieven: vanaf € 295,- zonder overnachting (bv camperplaats bij buren) tot € 395,- voor een 1-persoonskamer. Zie TICKETS

Kamers: 1, 2 en 3 persoons kamers (met gedeelde badkamers en toiletten), camping in de tuin en camper plaats bij de buren.

Vrije Tijd: Wellness, behandelingen, wandelen en relaxen

Wellness: sauna en hottub

Behandelingen: cranio sacraal therapie, klankschalen massage of reiki behandeling.

 

_______________________________
OPMERKING voor KORTINGEN & CONTANTE BETALINGEN

KORTINGEN
Rhe-set yoga online leden krijgen 10% korting op alle boekingen
Couponcode: RHESETMEMBERS

Vroege vogels krijgen tot 15 januari 10% korting
Kortingscode: EARLYRHESET

CONTANTE BETALINGEN
Wilt je CONTANT betalen? Dan vragen we je 100 euro per bank en het overige deel CONTANT te betalen op de dag van aankomst.
Kortingscode:

PAYCASH SINGLE

PAYCASH TWIN

PAYCASH TRIPLE
____________________________________________

 

IN HET KORT

 

Wat kan een Rhe-set retreat voor jou betekenen?

 

Neem de tijd om diep in jezelf te duiken en je zelf genezende vermogen te activeren.

 

Dit retreat is een geweldige kans om je bewustwordingsproces te versnellen. We nemen je mee op een zachte reis door alle lagen van jezelf. Tijdens de sessies raak je zowel de fysieke, emotionele, mentale als spirituele lagen aan. 

We laten jou persoonlijk genezend vermogen voor je werken en tonen wat er verandert mag worden.

 

Het enige wat wij doen is zorgen voor een veilige omgeving waarin je lichaam zich net als de natuur ont-doet van dat wat niet meer nodig is, omzet wat het kan gebruiken en regenereerd.

 

Doe mee aan de sessies wanneer dat voor jou goed voelt. 

Ons retraite-motto is: ''Alleen jij weet wat goed voelt voor jou systeem'

 

Het weekend begint op vrijdag met een Rhe-set sessie, een introductie van de verbonden adem eindigend in een ontspannend klankschalen concert. De sessies zullen gedurende het weekend in intensiteit opbouwen zodat geleidelijk aan steeds dieper lagen aandacht krijgen. Het gehele retreat zullen de Rhe-set sessies de rode draad zijn maar deze zullen ondersteunt worden met adem werk van Marijke, klankschalen concert van Ellen en stem bevrijding van Sarah. Daarnaast kun je op eigen kosten een Cranio sacraal, Reiki therapie of Klank massage boeken. Deze toevoegingen geven je een extra verdieping en invalshoek om het gehele proces makkelijker te laten verlopen. 

 

 

THEMA/INHOUD

 

“Beleef plezier met je lichaam, stop met verdoven of weg te rennen en laat diep liggende spanningen in liefde los"

 

Dit intensieve retreat is een compleet pakket om opnieuw te verbinden, te herschrijven en jezelf meer kracht en vrijheid te geven, op elk niveau van je leven. Tijdens de sessies zul je de verbazingwekkende capaciteiten van je lichaam gaan ontdekken en beter leren begrijpen. Een van de belangrijkste onderdelen is je zenuwstelsel en je zelf genezende vermogen stimuleren. Je zenuwstelsel is de snelweg van alle verbindingen in je lichaam en heeft het vermogen om je hele systeem te beschermen en te genezen.

 

Als je lichaam in gevaar is, zal het zenuwstelsel reageren door te vechten, vluchten of te bevriezen. Als het lichaam veilig is, begint het juist te ontspannen en los te laten. In de huidige wereld met veel druk, stress en angst, hebben we allemaal meer tijd nodig om te ontspannen en los te laten. Zo kan ons lichaam het hoogste bewewgings vrijheid behouden en kan het in rust genezen van externe invloeden. 

Elke Rhe-set yoga, adem, stem en klank sessie werkt in deze 'pure healing space' waar je lichaam overschakelt van het *sympathisch naar het *para-sympathisch zenuwstelsel.

 

VRIJE TIJD

Ook buiten het programma om is er ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Maar ook voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en voor de natuur.

Op deze prachtige locatie kun je genieten van (massage)behandelingen en een kleine wellness met sauna & hottub. Maar je kunt natuurlijk ook een lekkere wandeling in de omgeving of het Leeuwarder bos maken, de stad ingaan of lekker onderuit met een boek of gezellig kletsen in de woonkamer of in de tuin.

 

BEHANDELINGEN

Ons eigen professionele team verzorgt reiki, cranio sacraal en klank schalen behandelingen. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je terplekke inschrijven en afrekenen met de behandelaar.

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Schedule


 • 1 uur

  Aankomst/Arrival

  Pacha Mama

 • 30 minuten

  Opening

  Livingroom
Nog 20 items beschikbaar

Tickets

 • Geen overnachtingen

  Regel zelf je overnachting of verblijf in je camper bij onze buren. Als je een deel CASH wilt betalen, gebruik dan de couponcode PAYCASH en betaal de resterende 195 euro bij aankomst. (LET OP pinnen zijn niet mogelijk)

  € 295,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Driepersoonskamer

  Driepersoonskamer met gedeeld toilet en badkamer. Wij zorgen voor badhanddoek, handdoek, washandje, neem je eigen badjas, slippers en extra handdoek voor de sauna en hottub. Als je een deel CASH wilt betalen, gebruik dan de couponcode PAYCASH en betaal de resterende 263 euro bij aankomst. (LET OP pinnen zijn niet mogelijk)

  € 363,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Tweepersoonskamer

  Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en gedeeld toilet en badkamer. Wij zorgen voor badhanddoek, handdoek, washandje, neem je eigen badjas, slippers en extra handdoek voor de sauna en hottub. Wil je een deel CONTANT betalen, gebruik dan de couponcode PAYCASH en betaal de overige 277 euro bij aankomst (LET OP PIN is niet mogelijk)

  € 377,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Uitverkocht
 • Eenpersoons kamer

  Privé kamer met gedeeld toilet en badkamer. Wij zorgen voor badhanddoek, handdoek, washandje, neem je eigen badjas, slippers en extra handdoek voor de sauna en hottub. Wilt je een deel contant betalen, gebruik dan de couponcode PAYCASH en betaal de overige 295 euro op de dag van aankomst (LET OP PIN is niet mogelijk)

  € 395,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share This Event

Rhe-set Re-flow Wellness-retraite

bottom of page