top of page

do 21 mrt

|

Tenneville

Rhe-set natural healing retreat, Ardennen

Deze retraite nodigt je uit om bij jezelf te zijn in een natuurlijke omgeving. Geef je lichaam en systeem de tijd om de kracht van de natuur en de sessies te beleven. Ervaar hoe het je ondersteunt bij het herprogrammeren & helen op alle lagen.

Rhe-set natural healing retreat, Ardennen
Rhe-set natural healing retreat, Ardennen

Time & Location

21 mrt 2024, 17:00 – 24 mrt 2024, 14:00

Tenneville, Wembay 9, 6972 Tenneville, België

About the Event

LET OP: Er is nog één 2 persoons comfort kamer vrij. Boek snel via deze pagina of STUUR mijn een mailtje (info@rhe-set.nl) als je mee wil!

 

 

Rhe-set natural  healing rhe-treat

 

"Laat de natuur je inspireren nog meer in jezelf te keren"

 

Rhe-set sessies & talks, wandelen, gezonde voeding, natuurlijke huiselijke setting, vrije tijd en een kook workshop Turkse mezze.

 

Geef jezelf en/of één van je geliefde een reis naar binnen en ontvang een pakket ervaringen en herinneringen die je steeds weer kunt hergebruiken.

 

 

Wat kan een Rhe-set live retraites voor je betekenen?

 

De live retraites zijn voor iedereen ook als je geen eerdere ervaring met de sessies hebt. Retraites geven je de tijd en mogelijkheid te verdiepen in jezelf en te ervaren wat de sessies voor je kunnen ondersteunen. De rustige en veilige omgeving, mijn directe aanwezigheid en het 'samen' zijn met de andere deelnemers zorgt ervoor dat je hele systeem zich sneller opent. De intensiteit, mentale ondersteuning en veiligheid gedurende de 4 dagen zullen er voor zorgen dat je niet alleen tijdens maar ook na het retraite de transformatie ontvangt.

 • Ervaar hoe de Rhe-set sessies therapeutisch werken en je op een harmonieuze en versterkende manier ondersteunen je eigen verhaal/trauma te verwerken.
 • Voel hoe het je lichaam stimuleert te openen en te herstellen waardoor het zijn natuurlijke mobiliteit en bewegingsvrijheid kan behouden en terug vragen.
 • Herinner je hoe het voelt om je zenuwstelsel om te laten schakelen in ontspanning waardoor trauma ruimte krijgt te veranderen en het zelfhelende vermogen activeert.
 • Leg je basis in 4 dgn voor een continue practice en ondervind nog zoveel meer voordelen na het retraite zoals; pijn vermindering, betere nachtrust, scherpere mentale focus, meer energie. etc....

 

Accommodatie faciliteiten

 

"In alle rust verwonderen"

 

Dit geweldige typisch Ardense huis en de adembenemende ligging heeft een gezellige open woonkamer met open haard, eetruimte en bar. Het heeft ruime slaapkamers een groot terras en een prachtige tuin. De gehele accommodatie inclusief een plattegrond van de kamers kun je bekijken op de website (www.familiehuis.be)

 

Aan de overkant van de accommodatie is het privé huis van Abby. Naast haar huis ligt de yogazaal waar we velen uurtjes door zullen brengen.

 

 

Gezond eten

 

Abby is onze geweldige gastvrouw en kok voor het gehele weekend. Ze is een lichtje in de keuken en zal ons verrassen met heerlijke ontbijtjes, lunches en diners.

 

Voor zaterdagmiddag en -avond hebben we Marina uitgenodigd die een geweldige Turkse mezze diner kookworkshop zal geven. Je maakt een heerlijk diner voor de avond en leert alle ins en outs over het ingrediënten en de bereiding. Mezzes zijn kleine warme en koude gerechten uit de Turkse, Griekse en Midden-Oosterse keuken. Marina laat verschillende vegetarische gerechten zien die je ook thuis kunt bereiden (www.karavan.nl)

Indien je speciale dieetwensen hebt, geef dit dan door bij je reservering.

 

Prijzen

 

LET OP: Er is nog één 2 persoons comfort kamer vrij, boek snel via deze pagina of STUUR mijn een mailtje (info@rhe-set.nl) als je mee wil!

 

Comfort room, 2 perskamer, eigen badkamer € 630 pp (nog 2 tickets beschikbaar)

Laat het me weten als je een kamer met iemand wilt delen, vooral als je niet samen boekt

 

Prijs inbegrepen:

 • 4 dagen / 3 nachten
 • Volpension met vegetarische, voornamelijk biologische keuken
 • Ongeveer 16 uur Rheset-sessies
 • Turkse mezze kookworkshop
 • Begeleide wandeling +/- 2 uur
 • Thee, koffie, water, fruit en kleine snacks
 • Beddegoed

Niet inbegrepen in de prijs:

 • Handdoeken set
 • Reiskosten
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Extra consumpties

 

Programma

 

Donderdag

17.00 uur aankomst met soep, thee en koffie

18.30 uur opening Rhe-set sessie (1,5 uur)

20.00 uur licht diner

21.00 uur vrije tijd

 

Vrijdag

07.30 uur Thee, koffie, fruit

08.00 uur Rhe-set sessie (1 uur)

09.15 uur ontbijt

10.30 uur Rhe-set sessie (1,5 uur)

12.30 uur lunch

14.00 uur begeleide wandeling door de bossen en velden in de buurt

17.00 uur Rhe-set sessie (1 uur)

18.30 uur diner

20.00 uur Rhe-set sessie (1,5 uur)

21.30 uur vrije tijd

 

Zaterdag

08.00 uur Thee, koffie, fruit

08.30 uur Rhe-set sessie (1 uur)

09.45 uur ontbijt

11.00 uur Rhe-set sessie (2 uur)

13.30 uur lunch

15.00 uur workshop Turkse mezze (koken)

18.00 uur diner met zelfgemaakt eten

20.00 uur Rhe-set sessie (1,5 uur)

21.30 uur vrije tijd

 

Zondag

07.30 uur Thee, koffie, fruit

08.00 uur Rhe-set sessie (1 uur)

09.15 uur ontbijt

10.30 uur Rhe-set sessie (2 uur)

13:00 uur lunch

14.00 uur afsluiting

 

Voor de ervaren Rhe-setters geef ik graag de mogelijkheid te ervaren wat het is om met 2 gewichts-/zandzakken te werken. Begin zo in een veilige omgeving zodat er geen overdruk op je lijf komt. Als je begrijpt hoe je ze kunt gebruiken, kun je ze ook online en tijdens je persoonlijke practive gebruiken. Je dient ze zelf te bestellen en te vullen. Het beste is om dit met rijst/speelzand te doen. Gebruik binnenin plastic zakken en vul ze tot max 3 kg.

Link om ze aan te schaffen: https://www.yogini.nl/yoga-gewichtzak-nebban

Share This Event

Rhe-set Re-flow Wellness-retraite

bottom of page