top of page

zo 13 jun

|

Winterswijk Meddo

Intensieve Rhe-set Yoga Training

Voor dit intensieve Rhe-set yoga trainingen weekend en cranio sacrale behandelingen maakt het niet uit of je begonnend, half gevorderd of gevorderde yoga beoefent.

Registration is Closed
See other events
Intensieve Rhe-set Yoga Training
Intensieve Rhe-set Yoga Training

Time & Location

13 jun 2021, 14:00 – 16 jun 2021, 17:30

Winterswijk Meddo, Meddoseweg 22, 7104 AA Winterswijk Meddo, Nederland

About the Event

Wanneer: 13 - 16 juni 2021 (zondag-woensdag)

Waar: Retraitecentrum De Horst in Meddo

Wat: Intensieve Rhe-set yoga training

Behandeling op aanvraag: Cranio sacraal therapie vanMieke Nakken

Voor wie: iedereen die wil starten van verdiepen met ontwikkeld onderwaterwerk.

Tarieven:

• Prijs yogatrainingsweekend: € 495,-

• Toeslag éénpersoonskamer: € 30,-

• Toeslag kamer met eigen sanitair: € 30,-

De prijs is inclusief:

 • 3 overnachtingen (incl. bedlinnen en handdoekenset),
 • tweepersoons kamer
 • ontbijt, lunch, diner en koffie & thee
 • 2 begeleide wandelingen
 • 11 Rhe-set sessies

Niet bij de prijs inbegrepen:

 • Reiskosten
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Toeslag eenpersoonskamer
 • Toeslag eigen sanitair
 • Consumpties onderweg
 • Geen kosten voor vervoer excursies en entree Villa Mondriaan

Optioneel bij de boeken:Craniosacraal behandeling en ayurvedische massage

IN HET KORT

Wat kunnen sessies voor jouhe plannen?

De Rhe-set sessies geven je een compleet pakket om de natuurlijke functionaliteit van je lichaam te behouden, herstellen, ontwikkelen en de mobiliteit te verbeteren. De sessies proberen stress en chronische pijn en helpen patronen en overtuigingen te ontrafelen. De met jezelf zal zo natuurlijk verbeteren en verdiepen. Deze 'nieuwe' manier van werken her-schrijft, her-programmeert en upgrade je hele systeem om je op ieder niveau meer bewegingsvrijheid en kracht zult ervaren.​

"Verraag, stop van keer jetsproces om."

In elk onderzoek je lichaam in stabiele en gevarieerde houdingen. Rhe-sets zijn speciaal ontworpen om te verdiepen en je eigen genezen vermogen te activeren en te bevestiging. Het vertraagt, stopt of keert zelfs het voortzettingsproces om, zodat je kunt blijven genieten van alles wat je fijn vindt te blijven doen.

Wat kan cranio sacrale therapie voor jou bedoeling?

Craniosacraal therapie is een lichaamsgerichte therapievorm, ontwikkeld vanuit de osteopathie. De mens - zijn lichaam, geest en gevoel/emoties - wordt daarbij als eenheid gezien. Door zachte aanraking, wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangesproken en ontspant het bindweefsel én alle systemen in ons lijf.

Cranio-sacraal therapie staat ook voor veel en vaak de behoefte om los te willen laten. Niet alleen fysiek, maar ook bedoeld. ontstaat er weer ruimte voor ontwikkeling en dat wat voor jou belangrijk is in je leven.

Mijn behandeling bestaat uit aanrakingen met mijn handen. Hierdoor kan ik spanningen en blokkades in jouw lichaam opsporen en deze helpen los te laten.

DOCENTEN

boven Rhea

Mijn naam is Rhea. Geboren in Nederland in 1976. Ik ben opgericht in een klein dorpje in het noorden waar ik de meeste buiten tijd in de natuur doorbracht. Voor mijn studie verplaatst ik naar Amsterdam waar ik mij niet bepaald thuis helemaal. Ik veranderde mijn pad en werd actief als gids en buitensport begeleidster. Gedurende deze tijd woonde en werkte ik in Zwitserland, België en Frankrijk tussen de seizoenen door mooie reizen maakte.

Het klinkt misschien idyllisch, maar dat was het niet. Ik heb in die tijd veel lichamelijke blessures en verschillende traumatische ervaringen opgelopen. Als ik geen sch aandachtonk aan mijn lichaam en systeem, ontstaan ​​het een neurologische pijn heeft gemaakt mijn lichaam weg te rennen. Ik wist toen niet hoe ik mezelf kon genezen en zelfs mijn dokters gaf het op.

Dit motiveerde me om antwoorden te vinden op vragen als "Wie ben ik?" en "Waarom leef ik in deze tijd?". Het vinden van een verstandige tijd, maar het maakte mij van mijn kennis en het zelf genezende vermogen. Ik zie nu heel helder waarom ik hier ben en hoe ik anderen kan ondersteunen om hun eigen activa te activeren. We zijn in staat om onze superkrachten te ontsluiten en ons systeem zelf opnieuw te programmeren. Ik kan alleen maar helpen om het proces te maar hersteld en leren doet iedereen zelf.

'wees de verandering die je in de wereld wilt zien'.

Naast de live events via Fit Body Mind bied ik mijn werk op donatie basis aan. Dit is voor mij de manier om de verandering te leven die ik graag in de wereld zou willen zien. Meer informatie vind je op www.rhe-set.nl

THEMA/INHOUD

“Beleef plezier met je lichaam

Stop met het te verdoven of ervoor weg te rennen"

Deze intensieve training is een compleet pakket om opnieuw te verbinden, te herschrijven en jezelf meer kracht en vrijheid te geven, op elk niveau van je leven.

"De magie van je bewegingen"

Tijdens de sessies zul je het lichaam de capaciteiten van je gaan ontdekken en beter leren begrijpen. Een van de belangrijkste onderdelen is je inzicht. Het is de snelweg van de natuur en alle onderlinge verbindingen. Je hebt het vermogen om je hele systeem te beschermen en te genezen.

Als je lichaam reageert door te vechten, vluchten of te bevriezen. Als het lichaam veilig is, begint het juist te ontspannen en los te laten. In de huidige wereld met veel druk, stress en angst, hebben we allemaal meer tijd nodig om te ontspannen en los te laten, zodat ons lichaam het hoogste potentieel kan behouden en genezen van externe invloeden. Elke sessie werkt in deze 'pure healing space' waar je lichaam overschakelt van het *sympathisch naar het *para-sympathisch ontwerp.

VERBLIJPLAATS/OMGEVING

Het yoga intensieveweekend vindt in de mooie Achterhoek plaats. Dichtbij het gezellige plaatsje Winterswijk met z'n mooie bossen, bijzondere veengebieden en rust: een plek voor dit weekend. Centrum de Horst is een inspirerende en rustige plek. De prachtige tuin heeft veel ruimte; om te genieten van een kleine wandeling te maken. Ook het landschap Hilgelomeer nodig uit voor een duik en/of wandeling. De Horst straalt een huiselijke sfeer uit je je er al snel thuisvoelt. De leuke slaapkamers hebben elk een eigen thema en de mooie yogahal is ruim en licht. In de vitale keuken wordt met passie de maaltijden bereid. En dat proefje!

Kortom de Horst is een heerlijke plek om te verblijven en heeft alles wat we nodig hebben voor een heerlijke yogatraining!

INDICATIE PROGRAMMA

Het programma bestaat uit 3/4 Rhe-set sessies per dag, twee mooie en heerlijke wandelingen voor de liefhebbers en natuurlijke tijd waarin je kunt genieten van de mooie accomodatie en een cranio sacrale behandeling naar wens.

Zondag

14.00 aankomst@de Gulle Smid wandeling (Mieke)

18.30 opening De Horst

19.00 gevulde soep

20.00 Introductie cranio sacraal

20.30 Rhe-set sessie

21.30 vrije tijd

maandag

08.00 Rhe-set sessie - 60 min

09.00 ontbijt

10.30 Rhe-set sessie - 90/120 min

13.00 lunch

14.00 vrije tijd

17.00 Rhe-set sessie - 60 min

18.30 diner

20.00 Rhe-set sessie - 60/90 min

21.30 vrije tijd

dinsdag

08.00 Rhe-set sessie - 60 min

09.00 ontbijt

10.30 Rhe-set sessie - 90/120 min

13.00 lunch

14.00 wandeling (Mieke)

18.30 diner

20.00 Rheset sessie - 60/90 min

21.30 vrije tijd

Woensdag

08.00 Rhe-set sessie - 60 min

09.00 ontbijt

10.30 Rhe-set sessie - 90/120 min

13.00 lunch

14.30 Rhe-set sessie - 60/90 min

16.00 diner en afsluting

17.30 vertrek

Share This Event

Rhe-set Re-flow Wellness-retraite

bottom of page