top of page

do 25 mrt

|

Castricum

Persoonlijke retraite in Rhe-set Castricum

Grijp deze kans om je praktijk te verdiepen en contact te maken met anderen op deze geweldige locatie!

Registration is Closed
See other events
Persoonlijke retraite in Rhe-set Castricum
Persoonlijke retraite in Rhe-set Castricum

Time & Location

25 mrt 2021, 17:00 CET – 28 mrt 2021, 14:00 CEST

Castricum, Noorderstraat 2, 1901 MT Castricum, Nederland

About the Event

Engels (nederlands scroll naar beneden)

Wat: 9/10 inspirerende lessen, workshops of sessies (11/12 uur) Voor wie: Geschikt voor alle niveaus, alle leeftijden en voor mannen en vrouwen. Taal: afhankelijk van de groepssamenstelling zijn de lessen in het Nederlands, Engels of in een mix van beide talen. Verblijf: volpension met vegetarische biologische keuken. Tarieven: vanaf € 425 in kamer en € 400 kamperen (zie TARIEVEN / AANMELDEN voor details) Kamers: 1, 2 en 3/4 personen (met of zonder badkamer) en camping Vrije tijd: sauna, behandelingen, duin- en strandwandelingen en ontspanning Behandelingen: ontspanningsmassage Kortom: activeer zelfgenezend vermogen Dit lange Rhe-set retreatweekend is een unieke kans om je zelfhelend vermogen te activeren en re-alignment en healing te versnellen. Tijdens alle Rhe-set sessies maak je kennis met en / of verdiep je je praktijk waarbij o.a. Kaiutyoga, meditatie en Q&A worden gebruikt als toegang tot alle lagen van ons. Het doel van deze retraite is om te genezen. Dit betekent niets meer dan comfortabeler worden in ons lichaam en dichter bij innerlijke rust komen. Je keert naar huis terug met een hernieuwd gevoel van jezelf, samen met inzichten om je eigen persoonlijke praktijk te verbeteren. Deze retraite is open en geschikt voor iedereen, van degenen met een bestaande yogabeoefening tot degenen die nog nooit yoga hebben geprobeerd en op zoek zijn naar manieren om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Deelnemers over Rhea: “Geweldig, Rhea straalde expertise en persoonlijke aandacht uit. Was blij dat ze vanwege mijn knieën alternatieve houdingen voorstelde. Ik vond de yoga daarom erg leuk. '' (Gerald) "Ik ben een fan van Rhea. Zoveel diepte als ze geeft aan yoga! Het is altijd een geschenk voor mij om haar lessen te kunnen volgen. '' (Nathalie) Geweldige yoga van Rea, dit was zeker het hoogtepunt. Mooie lange lessen met persoonlijke aandacht, kleine groepen. '' (Shiva) Andere programma's in deze retraite: Restorative, Yin Yoga en Yoga Nidra - Inge Peters

Nederlands

Wat: 9/10 inspirerende lessen, workshops of sessies (11/12 uur)

Voor wie: geschikt voor alle niveaus, alle leeftijden en voor mannen en vrouwen.

Taal: de lessen zijn afhankelijk van de groepssamenstelling in het Nederlands, in het Engels of in een mix van beide talen.

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken.

Tarieven: vanaf € 425 op kamer en € 400 camping (zie / AANMELDEN voor details)

Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met of zonder badkamer) en camping

Vrije Tijd: sauna, behandelingen, duin- en strandwandelingen en relaxen

Behandelingen: ontspanningsmassage

In het kort: zelf-helend vermogen Dit lange Rhe-set retraite weekend is een unieke kans om je zelf helend vermogen te activeren en re-alignment en genezing te versnellen. Tijdens alle Rhe-set sessies maak je kennis en / of verdiep je practice waarin oa Kaiutyoga, meditatie en Q&A worden ingezet als ingang tot alle lagen van ons zijn. Het doel van dit retraite is genezen. Dit betekent niets anders dan comfortabeler worden in ons lichaam en jezelf dichter bij innerlijke rust vinden. Je zult naar huis terugkeren met een hernieuwd gevoel van JeZelf, samen met inzichten om je eigen persoonlijke praktijk te verbeteren. Deze retreat is open en geschikt voor iedereen, van bot met een bestaande Yoga-training tot diegenen die nog geen yoga hebben geprobeerd en op zoek zijn naar manieren om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Deelnemers over Rhea:

'' Super, Rhea straalde kunde en persoonlijke aandacht uit. Was blij dat ze met alternatieve houdingen aan gaf vanwege mijn knieen. Vond de yoga blijft heel fijn. '' (Gerald) '' Ik ben fan van Rhea. Zoveel diepgang als zij aan de yoga geeft! Het is voor mij altijd een kadootje om haar te verminderen. '' (Nathalie) '' Prachtige yoga van Rea, dit was absoluut het hoogte punt. Fijne lange lessen met persoonlijke aandacht, kleine groepen. '' (Shiva)

Andere programma's in deze retraite:

Restorative, Yin Yoga en Yoga Nidra - Inge Peters

Schedule


  • 5 uur

    Thursday


  • 1 dag 13 uur 30 minuten

    Friday/Saterday

Nog 1 item beschikbaar

Share This Event

Foto Impressie

bottom of page