top of page

Mon, Sep 11

|

Houten

Rhe-set XL session @Tante Truus

FOCUS; Reprogram by calming your nerves system

Registration is closed
See other events
Rhe-set XL session @Tante Truus
Rhe-set XL session @Tante Truus

Tijd en locatie

Sep 11, 2023, 7:00 PM – 9:30 PM

Houten, Piazza 83, 3995 XL Houten, Netherlands

Over het event

Rhe-set yourself evening xl-session @Tante Truus

Lieve jij,

Ik ben super blij want er is weer een datum waarop wij elkaar live kunnen ont-moeten.

Graag nodig ik je uit op vrije donatie op maandag avond 11 september van 19.00-21.30 uur bij Tante Truus kitchen je mat uit te rollen.

De XL sessie is voor iedereen toegankelijk dus,....spread the news! Er zijn beperkte plaatsen dus zoals altijd, twijfel niet te lang;)

Ik vraag je voor 5€ op mijn website een matje te reserveren en derest van je donatie cash mee te nemen. Check goed met jezelf in wat je het waard vind (wat doet het voor je 2 uur lang met jezelf te zijn) Zoals je weet hang ik liever geen prijskaartje aan de avond omdat ik het voor iedereen toegankelijk wil houden en het een mooi proces vind ieder voor zichzelf te laten bepalen wat zelf care voor waarde heeft.

Mocht je een matje gereserveerd hebben en toch niet kunnen komen laat het dan ajb op tijd weten zodat iemand anders kan komen genieten van zichzelf.

De sessie start ik om 19.15 maar kom vooral vanaf 18.45 uur gezellig een kopje thee drinken en bij kletsen. Als je nieuw bent voor mij en de sessies is het handig er rond 18.45 uur te zijn om zo ook kennis te kunnen maken voor we de mat opgaan. De sessie duurt tot ongeveer 21.15 met na afloop natuurlijk ook een kopje thee.

Hoop je snel live te mogen ont-moeten om je vragen te beantwoorden, je practice te kunnen verdiepen en jezelf te ervaren in een heel andere setting.

Wil je meer weten over de Rhe-set sessies neem dan eens een kijkje op mijn website en heb je vragen dan kun je mij heel makkelijk via mail bereiken.

Tot snel op je mat

Lfs Rhea

Tickets

  • Rhe-set xl, minimum donatie

    Minimale donatie €5,- Aanvullende donatie graag cash na afloop van het event

    €5.00
    Sold Out

This event is sold out

Share This Event

Rhe-set Re-flow Wellness retreat

bottom of page