top of page

Sun, Jun 13

|

Winterswijk Meddo

Intensive Rhe-set Yoga Training

Voor dit intensive Rhe-set yoga trainings weekend en cranio sacrale behandelingen maakt het niet uit of je beginnend, half gevorderd of gevorderd yoga beoefent.

Registration is Closed
See other events
Intensive Rhe-set Yoga Training
Intensive Rhe-set Yoga Training

Time & Location

Jun 13, 2021, 2:00 PM – Jun 16, 2021, 5:30 PM

Winterswijk Meddo, Meddoseweg 22, 7104 AA Winterswijk Meddo, Netherlands

About the Event

Wanneer: 13 - 16 juni 2021 (zondag-woensdag)

Waar: Retraitecentrum De Horst in Meddo

Wat: Intensieve Rhe-set yoga training 

Behandeling op aanvraag: Cranio sacraal therapie van Mieke Nakken

Voor wie: iedereen die wil starten of verdiepen met genezend therapeutische lichaamswerk.

Tarieven: 

• Prijs yogatrainingsweekend:                    € 495,- 

• Toeslag éénpersoonskamer:                    €   30,-

• Toeslag kamer met eigen sanitair:         €   30,-

De prijs is inclusief: 

 • 3 overnachtingen (incl. bedlinnen en handdoekenset), 
 • tweepersoons kamer 
 • ontbijt, lunch, diner en koffie & thee 
 • 2 begeleide wandelingen
 • 11 Rhe-set sessies

Niet bij de prijs inbegrepen: 

 • Reiskosten  
 • Reis- en annuleringsverzekering 
 • Toeslag eenpersoonskamer
 • Toeslag eigen sanitair 
 • Consumpties onderweg 
 • Eventuele kosten voor vervoer excursies en entree Villa Mondriaan

Optioneel bij de boeken:Craniosacraal behandeling en ayurvedische massage 

IN HET KORT

Wat kunnen Rhe-set sessies voor jou betekenen?

De Rhe-set sessies geven je een compleet pakket om de natuurlijke functionaliteit van je lichaam te behouden, herstellen, ontwikkelen en de mobiliteit te verbeteren. De sessies reduceren stress en chronische pijn en helpen diepe patronen en overtuigingen te ontrafelen. De verbinding met jezelf zal zo vanzelf verbeteren en verdiepen. Deze 'nieuwe' manier van werken her-schrijft, her-programmeert en upgrade je hele systeem waardoor je op ieder niveau meer bewegingsvrijheid en kracht zult ervaren.​

"Vertraag, stop of keer je verouderingsproces om."

In elke Rhe-set sessie onderzoek je je lichaam in stabiele en gevarieerde houdingen. Rhe-set sessies zijn specifiek ontworpen om je bewustzijn te verdiepen en je eigen zelf genezend vermogen te activeren en te versnellen. Het vertraagt, stopt of keert zelfs het verouderingsproces om, zodat je kunt blijven genieten van alles wat je fijn vindt te blijven doen.

Wat kan cranio sacraal therapie voor jou betekenen?

Craniosacraal therapie is een lichaamsgerichte therapievorm, ontwikkelt vanuit de osteopathie. De mens - zijn lichaam, geest en gevoel/emoties - wordt daarbij als eenheid gezien. Door zachte aanraking, wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangesproken en ontspant het bindweefsel én daarmee alle systemen in ons lijf.

Craniosacraal therapie staat ook voor bewustwording en vaak de behoefte om los te willen laten. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel. Daardoor ontstaat er weer ruimte voor ontwikkeling en dat wat voor jou belangrijk is in je leven.

Mijn behandeling bestaat uit zachte aanrakingen met mijn handen. Hierdoor kan ik spanningen en blokkades in jouw lichaam opsporen en deze helpen los te laten.

DOCENTEN

Over Rhea

Mijn naam is Rhea. Geboren in Nederland in 1976. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in het noorden waar ik de meeste tijd buiten in de natuur doorbracht. Voor mijn studie verhuisde ik naar Amsterdam waar ik mij niet bepaald thuis voelde. Ik veranderde mijn pad en werd actief als gids en buitensport begeleidster. Gedurende deze tijd woonde en werkte ik in Zwitserland, België en Frankrijk terwijl ik tussen de seizoenen door mooie reizen maakte.

Het klinkt misschien idyllisch, maar dat was het niet. Ik heb in die tijd veel lichamelijke blessures en verschillende traumatische ervaringen opgelopen. Aangezien ik geen aandacht schonk aan mijn lichaam en systeem, ontwikkelde het een neurologische pijnziekte die het voor mij onmogelijk maakte mijn lijf te verdoven of voor mezelf weg te rennen. Ik wist toen niet hoe ik mezelf kon genezen en zelfs mijn dokters gaven het op.

Dit motiveerde me om antwoorden te vinden op vragen als "Wie ben ik?" en "Waarom leef ik in deze tijd?". Het vinden van antwoorden kostte tijd, maar het maakte mij bewust van mijn innerlijke kennis en het zelf genezende vermogen. Ik zie nu heel helder waarom ik hier ben en hoe ik anderen kan ondersteunen om hun eigen helende vermogen te activeren en versnellen. We zijn allemaal in staat om onze superkrachten te ontgrendelen en ons systeem zelf opnieuw te programmeren. Ik kan alleen maar helpen om het proces te versnellen maar genezen en leren doet iedereen zelf.

'be the change you want to see in the world'.

Naast de live events via Fit Body Mind bied ik mijn werk op donatie basis aan. Dit is voor mij de manier om de verandering te leven die ik graag in de wereld zou willen zien. Meer informatie vind je op www.rhe-set.nl

THEMA/INHOUD

“Beleef plezier met je lichaam

Stop met het te verdoven of ervoor weg te rennen"

Deze intensieve training is een compleet pakket om opnieuw te verbinden, te herschrijven en jezelf meer kracht en vrijheid te geven, op elk niveau van je leven.

"De magie van je zenuwstelsel"

Tijdens de sessies zul je de verbazingwekkende capaciteiten van je lichaam gaan ontdekken en beter leren begrijpen. Een van de belangrijkste onderdelen is je zenuwstelsel. Het is de snelweg van de natuur en alle onderlinge verbindingen. Je zenuwstelsel heeft het vermogen om je hele systeem te beschermen en te genezen.

Als je lichaam in gevaar is, zal het zenuwstelsel reageren door te vechten, vluchten of te bevriezen. Als het lichaam veilig is, begint het juist te ontspannen en los te laten. In de huidige wereld met veel druk, stress en angst, hebben we allemaal meer tijd nodig om te ontspannen en los te laten, zodat ons lichaam het hoogste potentieel kan behouden en kan genezen van externe invloeden. Elke sessie werkt in deze 'pure healing space' waar je lichaam overschakelt van het *sympathisch naar het *para-sympathisch zenuwstelsel.

VERBLIJPLAATS/OMGEVING 

Het yoga intensiveweekend vindt in de mooie Achterhoek plaats. Dichtbij het gezellige plaatsje Winterswijk met z’n mooie bossen, bijzondere veengebieden en rust: een geschikte plek voor dit weekend. Centrum de Horst is een inspirerende en rustige plek. De prachtige tuin heeft veel ruimte; om te genieten of een kleine wandeling te maken. Ook het nabijgelegen Hilgelomeer nodigt uit voor een duik en/of wandeling. De Horst straalt een huiselijke sfeer uit waardoor je je er al snel thuisvoelt. De leuke slaapkamers hebben elk een eigen thema en de mooie yogahal is ruim en licht. In de vitale keuken wordt met passie de maaltijden bereid. En dat proef je! 

Kortom de Horst is een heerlijke plek om te verblijven en heeft alles wat we nodig hebben voor een heerlijke yoga training!

INDICATIE PROGRAMMA

Het programma bestaat uit 3/4 Rhe-set sessies per dag, twee mooie en heerlijke wandelingen voor de liefhebbers en natuurlijke vrije tijd waarin je kunt genieten van de mooie accomodatie en een cranio sacrale behandeling naar wens. 

Zondag

14.00 aankomst @de Gulle Smid wandeling (Mieke)

18.30 opening De Horst

19.00 gevulde soep

20.00 Introductie cranio sacraal 

20.30 Rhe-set sessie 

21.30 vrije tijd

Maandag

08.00 Rhe-set sessie - 60 min

09.00 ontbijt

10.30 Rhe-set sessie - 90/120 min

13.00 lunch

14.00 vrije tijd

17.00 Rhe-set sessie - 60 min

18.30 diner

20.00 Rhe-set sessie - 60/90 min

21.30 vrije tijd

Dinsdag

08.00 Rhe-set sessie - 60 min

09.00 ontbijt

10.30 Rhe-set sessie - 90/120 min

13.00 lunch

14.00 wandeling (Mieke)

18.30 diner

20.00 Rheset sessie - 60/90 min

21.30 vrije tijd

Woensdag

08.00 Rhe-set sessie - 60 min

09.00 ontbijt

10.30 Rhe-set sessie - 90/120 min

13.00 lunch

14.30 Rhe-set sessie - 60/90 min

16.00 diner en afsluting

17.30 vertrek

 

Share This Event

Photo Impression

bottom of page