Tue, Oct 09 | Tante Truus Pannekoeken

Pop-up class healing sounds en Rhe-set (yin) yoga

A special pop-up yoga class with healing singing bowls. Open to all levels and on donation.
Registration is Closed

Time & Location

Oct 09, 2018, 8:00 PM – 9:30 PM
Tante Truus Pannekoeken, Piazza 83, 3995 XL Houten, Netherlands

About the Event

Pop-up class healing sounds en Rhe-set (yin) yoga

Rhea & Ellen verzorgen deze bijzondere les die geschikt is voor iedereen die nog meer wil leren voelen, ontspannen en zijn. Je geniet tijdens de 1,5 uur durende les van een heerlijke Rhe-set (Yin) yogales onder begeleiding van klankschalen. Deze les wordt op donatie basis gegeven om het zo voor iedereen toegankelijk te houden. Geef dus wat bij jou past (normale prijs is tussen 30-45 euro).

Rhe-set (Yin) yoga

Rhe-set yoga is ontwikkeld om een reset te geven aan je lichaam en geest en je terug te brengen naar je ware/pure zelf. Tijdens de les wordt het fysieke aspect ingezet om in het hier en nu aanwezig te blijven. Het leren voelen van dat wat er verandert in het lichaam houdt ons automatisch aanwezig in het hier en nu. D.m.v. dit proces verdwijnen de gedachtes automatisch meer naar de achtergrond en ervaren we meer rust.

Rhe-set Yin/therapeutical Yoga is speciaal ontwikkeld zodat de beoefening voor ieder niveau toegankelijk is, wat zeker niet betekend dat het een passieve vorm is. In iedere les zullen er zowel verstevigende/yang als ontspannende/yin houdingen worden behandeld. Het is de combinatie van stretchen en verstevigen wat de yoga vorm zo speciaal maakt.

Het hoofd ‘doel’ van de physique beoefening van Rhe-set yoga is niet om een work-out te krijgen maar juist te resetten, te herstellen en het onderhouden van de natuurlijke beweging en mobiliteit in ons fysieke leven. Dus het maakt niet uit in welke conditie je lichaam en geest zich op dit moment manifesteren Rhe-set yoga kan je helpen terug te gaan naar de natuurlijke functionaliteit en vrijheid.

Klankschalen

Ellen is beroepsmusicus en werkt tijdens de workshop met hand geklopte schalen uit Nepal. Met de Klankschalen brengt ze je in een andere laag van bewustzijn, naar een gevoel van ruimte en rust. Dit helpt je nog dieper te ontspannen in je (yin)yoga houding.

Neem eventueel een dekentje mee voor nog meer comfort.

Schrijf je snel in voor deze bijzondere avond er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Wanneer: Dinsdag 9 oktober 2018

Tijd: 20:00 tot 21:30 uur

Waar: Tante Truus -pannenkoeken- Houten

Kosten: op donatie basis (geef wat je er voor over hebt)

Door wie: Ellen en Rhea

Aanmelden kan via een mail naar info@rhe-set.nl of T.0642014244

Registration is Closed

Share This Event

Rhe-set 
Yoga 4 EVERONE, EVERY BODY & EVERYWHERE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
PARTNERS & LINKS

Dear one, you are very welcome @Rhe-set Yog@home shala, located in the middle of the real dutch fields in Wilnis, in between Amsterdam, Utrecht and Rotterdam. 

All yoga classes @the Rhe-set home shala are given in small groups and live streamed. Apart from the shala classes there are different pop-up, private, streamed and business classes but also coaching sessions, workshops and retreats. 

Rhe-set yoga is for everyone, every body type and everywhere. It is not just a life style but a pointer to our true self/natural state.

Terms and Conditions | Privacy Policy

Rhe-set
skiswissalps-logo.png

© 2018 by Rhea Stiekema & WIX